Unutrašnji Dizajn 2017-12-06T19:00:45+00:00

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Trudimo se da idemo u korak sa savremenim trendovima. Učimo zajedno sa našim klijentima. Svaki novi projekat je novi izazov koji nam daje veliki iskorak u napred. Savremene boje, linije po poslednjim arhitektonskim vizijama su naša inspiracija za svaki novi posao.

BUDIMO U KONTAKTU

SAVRŠENE ZGRADE

Kompanija arhitekata, planera i unutrašnjih dizajnera specijalizovanih za širok spektar komercijalnih, rezidentnih i javnih zgrada i projekata.

Svakako se trudimo radeći u različitim vrstama projekata da sve prilagodimo klijentu i da ispunimo naš cilj, a to su savremeni trendovi u svakom pogledu.

SAVREMENA VIZIJA

EuroLux Co doo je kompanija sa reputacijom konstantnih inovacija i najvišeg nivoa dizajna.

Harmonija Boja

U današnjem savremenom uređenju prostora, ključnu ulogu imaju boje koje moraju da se blago uklope i odaju utisak mirnoće, lepote i širokih prelaza.

Savršenstvo Pogleda

Uređenje prostora sa oslanjanjem na velike staklene površine koje donose veliku količinu svetlosti, svakako će udahnuti više topline u vaš dom.

Savršeno odrađen posao, objekat prilagođen formi kakvu svi objekti ovog lanca koriste, usklađene boje, linije i forme. Savršeno.

H & M

Svetski brend u našoj zemlji, sa zahtevima koji su postavljeni pred kompaniju, a to je: „…želimo da budemo jedinstveni…“, uspešno odrađen posao, sa kvalitetnim materijalima, sve u skladu sa korporacijskim zahtevima.

Crowne Plaza