Loading...
Crowne Plaza Beograd 2017-10-24T14:54:27+00:00

Project Description

Opis

Crowne Plaza Beograd je smešten na idelanoj lokaciji, u centru poslovnog dela Novog Beograda. Samo 13 km udaljen od Međunarodnog beogradskog aerodroma Nikola Teska, nedaleko od dva tržna centra (Delta City i Ušće) i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.

Objekat nudi 416 soba, klupskih prostorija i apartmana osmišljenih tako da obezbede apsolutnu udobnost, najviši nivo usluge i besplatan Wi-Fi u celom hotelu.

Crowne Plaza Beograd je idealno mesto za posetioce konvencija jer je hotel direktno povezan sa Sava Centrom, najvećim centrom za konvencije u Beogradu. Beogradska (Kombank) Arena, najveća hala za koncerte i sportske događaje je na nekoliko minuta hoda od hotela.

Sa 12 različitih funkcionalnih celina, sa ukupno 1,300 m² fleksibilnog prostora za sastanke, hotel ima najveći kapacitet za organizaciju događaja u Srbiji, za važne korporativne prilike ili društvene događaje za pamćenje.

Uz 2 restorana, salone i barove koji nude izvrsne specijalitete međunarodne ili autentično srpske kuhinje, naši kuvari će vam svakako prirediti nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Vežbajte u vrhunski stilizovanoj teretani, uživajte u najvećem zatvorenom bazenu u gradu i stimulativnim tretmanima našeg Spa centra.